Event: Barneraneren, Lido Biograferne, Vejle

30.08.2017 kl. 10:00

Hvordan er det at være ung i dag? Hvilke udfordringer og dilemmaer bliver man som ung stillet overfor, og hvordan tackler man disse bedst muligt? Vi møder 15-årige Noah, da han bliver arresteret for røveri mod yngre børn. Sagen fyldte meget i de norske medier, og derfor ville instruktøren give Noah mulighed for at fortælle sin version. Filmen balancerer mellem dokumentar og drama – en ungdomsfilm om en teenagers første møde med systemet. Salaams Young Curators fra Ishøj har udvalgt denne film fordi ”Noahs miljø er tæt på vores”, som de siger.

Vores oplægsholder vil tale med de unge om venskaber og veje ind og ud af ungdomskriminalitet. Derudover bliver der talt om hvordan og hvorfor man i filmmediet vælger at fortælle Noahs historie som en blanding af fakta og fiktion – nemlig som faktion.

NB! Filmen bliver vist med norske undertekster.

Barneraneren

fag: Dansk, Film- og mediefag, Samfundsfag
Temaer: Filmskabelse, Identitet, Identitetsdannelse, Kriminalitet, Venskab

Oplægsholder:

Ledige billetter: 33

Pris pr. billet: kr. 17 ,-


Adresse:
Lido Biograferne
Søndertorv 1
7100 Vejle


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*