Event: Børnene på Silkevejen, Øst for Paradis, Aarhus

22.01.2019 kl. 09:00

Salaam Filmfestival viser de 3 film Life is a Beach om Javed på 11 år og hans ven Shahidul på 15, som er droppet ud af skolen og drømmer om en fremtid som surferstjerner, Akrobat der handler om pigen Erdenchimeg på 11 år, som går på en cirkusskole i Mongoliet og Hestefeber om Daniar på 12 år, der bor i Kirgisistans bjerge og er tosset med heste. Temaer som børns livsvilkår, drømme og håb for fremtiden er gennemgående temaer i filmene.

Salaams oplægsholder taler om, hvordan mange børn i verden lever under barske livsvilkår men alligevel har drømme og håb for fremtiden. Hvordan er det at kæmpe hårdt for at få sine drømme til at gå i opfyldelse? Hvor store chancer har børnene på Silkevejen for at drømmene går i opfyldelse?

Trailer til de tre film, samt to der ikke vises på Salaam filmfestival, kan findes her

Børnene på Silkevejen

fag: Dansk
Temaer: Akrobatik, Børn i andre lande, Børn i verden, Drømme, Fattigdom, Ridning, Surfing

Oplægsholder: Patrick Ilunga

Ledige billetter: 0

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Øst for Paradis
Paradisgade 7
8000 Aarhus C


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*