Event: City of Ghosts, Øst for Paradis, Aarhus

21.01.2019 kl. 12:00

“Raqqa Is Being Slaughtered Silently” (RBSS) er en gruppe journalister, skolelærere og aktivister, der med livet som indsats rapporterede fra den syriske by Raqqa, som fra 2014 til 2017 var kontrolleret af Islamisk Stat. Filmen følger især tre mænd, som er flygtet fra Raqqa: Mohamad bor i Tyrkiet, Aziz og Hamoud i Tyskland. Trods flugten holder Islamisk Stat øje med dem, når de i samarbejde med tilbageblevne i Raqqa sender krypterede videoklip ud gennem Facebook, Twitter og YouTube. Ingen af mændene er uddannede journalister, men Islamisk Stats rædsler tvinger dem til at handle.

Der er sket meget i Syrien og Raqqa, siden filmen blev færdig. Vores oplægsholder opdaterer eleverne på situationen i Syrien, og hvad der er sket med Islamisk Stat siden deres nederlag til den koalition af lande, der bekæmpede dem. Men hvad er Islamisk Stat i øvrigt? Hvorfor er de så voldelige? Og hvordan bruger de nettet som propaganda?

Oplægsholder: Khaled Ksibe

Ledige billetter: 77

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Øst for Paradis
Paradisgade 7
8000 Aarhus C


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*