Event: Coco, Øst for Paradis, Aarhus

21.01.2019 kl. 09:00

Miguel er 12 år og mexicaner. Hele hans store familie er skomagere, og det skal Miguel også være. Men Miguel bryder sig ikke om sko. Han er helt vild med musik. Desværre er musikken bandlyst i Miguels familie på grund af en familietragedie. Da et talentshow kommer til byen, kan Miguel ikke lystre sin familie, han vil deltage i konkurrencen. Til det har han brug for en guitar, som han finder i et mausoleum på kirkegården på De Dødes Dag. På den måde ender han i De dødes rige, hvor han kommer på sporet af familiens mysterium, og hans talent bliver et spørgsmål om liv og død.

Salaams oplægsholder fortæller om den mexicanske tradition De dødes dag. Oplægget handler også om at mærke, hvad man er rigtigt god til og finde måder at udfolde sit talent på. Hvordan finder man støtte hos relevante voksne? Og hvordan måtte oplægsholderen selv finde sin vej i en familie, der ikke støttede i valget af livsform og interesser?

Coco

fag: Billedkunst, Dansk, Musik
Temaer: De dødes dag i Mexico, Disneys animationsstil, Identitetsdannelse, Mexicansk musik, Mexico, talent

Oplægsholder: Ivalo Lynge Labansen

Ledige billetter: 1

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Øst for Paradis
Paradisgade 7
8000 Aarhus C


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*