Event: De sidste mænd i Aleppo, Gentofte Kino OBS: NY DATO

24.10.2017 kl. 10:00

OBS: Ny dato ift. det trykte festivalprogram

Tag med på en bevægende rejse, når vi viser den prisbelønnede danske dokumentar De sidste mænd i Aleppo, hvor vi kommer helt tæt på de mennesker der bliver vores helte: Khaled, Mahmoud og Subhi. De trodser krigens umenneskelighed og bringer de overlevende i sikkerhed. De insisterer på at fastholde menneskeligheden midt i krigens kaos med improviserede fodboldkampe og fisketure. De sidste mænd i Aleppo er en hyldest til menneskeligt mod og medfølelse.

De sidste mænd i Aleppo er en barsk film, og vores oplægsholder bearbejder indtrykkene sammen med eleverne. Hvorfor bliver mændene fra De Hvide Hjelme ved med at hjælpe med fare for deres eget liv? Hvordan opretholder man sin menneskelighed og et håb i en krigszone som Aleppo?

De sidste mænd i Aleppo

fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: Håb og drømme for fremtiden, Hverdagens helte, Konflikter, Krig, NGO'er

Oplægsholder: Afshin Firouzi

Ledige billetter: 243

Pris pr. billet: kr. 17 ,-


Adresse:
Gentofte Kino
Gentoftegade 39
2820 Gentofte


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*