Event: EKSTRAVISNING: Månens Vogter, Lido Biograferne, Vejle

29.08.2017 kl. 12:30

Salaam Filmfestival viser den anmelderroste Månens vogter i Lido Biograferne. Lad dig tryllebinde af det magiske univers, når vi møder den generte faun Mune, der udpeges til den nye vogter af månen. Men da Mune ved et uheld mister månen, og den skinsyge Leeyon i ledtog med onde Necros stjæler solen, kastes Mune ud på et hæsblæsende eventyr sammen med solvogteren Sohone og vokspigen Glim, for at redde både sol og måne tilbage. Temaer som mod, venskab, myter og historiefortælling er gennemgående temaer i denne fortryllende animationsfilm.

Vores oplægsholder vil gå i dialog med eleverne om myter og historiefortælling, samt have fokus på hvordan man selv kan være en medskabende kraft i opretholdelsen af naturens balance.

Månens vogter

fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Apokalyptiske fortællinger, Kampen mellem godt og ondt, Naturens overlevelse

Oplægsholder:

Ledige billetter: 119

Pris pr. billet: kr. 17 ,-


Adresse:
Lido Biograferne
Søndertorvet 1
7100 Vejle


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*