Event: Giganternes vej – kortfilm til de mindste, Hundested Plejecenter

26.02.2018 kl. 10:00

Giv de mindste en farvestrålende og lærerig oplevelse, når Salaam Filmfestival inviterer til 4 animerede kortfilm på Hundested Plejecenter!

I filmen Giganternes vej møder vi pigen Oquirá , som bor i den brasilianske jungle. Hun leder efter træ til at skabe den perfekte fløjte, som hun vil præsentere for stammens ældste. Maq og skovens ånd præsenterer os for historien om Maq, som snitter en figur af pibesten og rejser gennem skoven for at vise den til sin bedstefar. Mystiske Mi’gmwesu passer på ham og nede i hans lomme opstår der stor magi.
Abuela Grillo er den finurlige mytefortolkning om Bedstemor Græshoppe, der synger så regnen vælter ned, og i kortfilmen Sabaku leder en lille ensom fugl efter en ven på savannen.

Vores oplægsholder taler med eleverne om hvad oprindelige folk er. Hvordan kan vi se at filmene handler om børn der vokser op og lærer verden at kende? Hvordan kan det ligne elevernes egne oplevelser og hvad betyder musik og drømme for børnene i filmen og for eleverne?

Giganternes vej - kortfilm til de mindste

fag: Billedkunst, Dansk, Musik
Temaer: Fortællinger, Identitetsdannelse, Musik, Oprindelige folk

Oplægsholder: Charlotte Selvig Svensen

Ledige billetter: 6

Pris pr. billet: kr. 0 ,-


Adresse:
Hundested Plejecenter
Nørregade 61
3390 Hundested


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*