Event: Giganternes vej – kortfilm til de mindste, Lido Biograferne, Vejle

28.08.2017 kl. 10:00

Tag på en farverig og mangfoldig rejse sammen med din klasse, når vi viser animationskortfilm for de mindste i Lido Biograferne.
I Giganternes vej møder vi pigen Oquirá, der er 6 år og lever i Brasiliens jungle. Hun leder efter træ til den perfekte fløjte, som hun præsenterer for stammens ældste i en flot oplevelse af naturens cyklus, tegninger og musik. I Maq og skovens ånd møder vi drengen Maq, der er Mi’gmaq indianer. Han snitter en figur af pibesten og rejser gennem skoven for at vise den til sin bedstefar. I den farverige Abuela Grillo bliver vi præsenteret for den finurlige mytefortolkning om Bedstemor Græshoppe, der synger så regnen vælter ned. I Sabaku, møder vi fuglen, der leder efter en ny ven på savannen.

Vores oplægsholder taler med eleverne om oprindelig folk, myter og traditioner. Hvordan kan vi se at filmene handler om børn der vokser op og lærer verden at kende? Og hvilke forskelle, men også ligheder, er der mellem børn i Danmark og andre steder i verden?

Giganternes vej - kortfilm til de mindste

fag: Billedkunst, Dansk, Musik
Temaer: Fortællinger, Identitetsdannelse, Musik, Oprindelige folk

Oplægsholder:

Ledige billetter: 72

Pris pr. billet: kr. 17 ,-


Adresse:
Lido Biograferne
Søndertorv 1
7100 Vejle


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*