Event: Håbet bag hegnet, Godsbanen – Remisen, Aarhus OBS: NY DATO

25.01.2018 kl. 11:30

OBS: Ny dato ift. det trykte festivalprogram

Kom med og oplev den højaktuelle dokumentar Håbet bag hegnet i Remisen på Godsbanen, når Salaam Filmfestival indtager Aarhus. I den nordlige del af Marokko ligger den spanske enklave Melilla. På et bjerg med udsigt til byen lever mere end 1.000 afrikanske migranter som prøver at komme over hegnet til det forjættede land: Europa. Abou fra Mali er en af dem. I over et år har han forsøgt at komme over hegnet. Udstyret med et kamera fra Danmark filmer han sin og vennernes venten og forsøgene på at lave udstyr der kan hjælpe dem over hegnet.

Oplægsholderen vil gå i dialog med eleverne om baggrunden for migrationsstrømmene mod Europa. Hvad er det der gør at så mange unge afrikanske mænd søger til Europa selvom de godt ved at de formentlig kommer til at leve som illegale? Og hvilket liv venter der dem på den anden side af hegnet?

Oplægsholder:

Ledige billetter: 116

Pris pr. billet: kr. 17 ,-


Adresse:
Godsbanen - Remisen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*