Event: Mine sko, Nicolai Biograf og Café, Kolding

01.02.2018 kl. 09:00

Der er kortfilm på programmet, når vi viser Mine sko og Nye Sko i Nicolai Biograf og Café – to skønne kortfilm fra Tunesien og Indonesien, der er fulde af håb og kreative løsninger for at opnå det man brændende ønsker sig.

I Mine sko har drengen Fallous har set et par fantastiske sko med blå vinger i en forretning i byen. Men hans familie er fattig, og de har ikke råd til at købe skoene. Fallous drømmer om skoene, mens han løber rundt og sælger sin mors hjemmelavede slik. Han drømmer videre om natten hvor han flyver med skoene på. Landsbyens gamle mand drømmer med. En betagende film om håb og drømme. Nye sko viser et meget varmt og regnfuldt Indonesien. En lille pige fra slummen har fået et par fine nye sko. Hun følger en sjov tradition for at få regnen til at stoppe, så hun kan komme ud med sine sko på.

Vores oplægsholder vil tale med eleverne om hvad vil det sige at ønske noget så brændende at man ikke kan tænke på andet? Hvad betyder det at have en rigtig god voksen ven? Hvad kender eleverne til det? Og hvad har Salaams oplægsholder oplevet af mentorer og gode venner?

Dette event er forbi, og kan derfor ikke bookes længere. Se vores fremtidige events i den røde kasse.