Event: Mine sko, Øst for Paradis, Aarhus OBS: NY DATO

23.01.2018 kl. 09:00

OBS: Ny dato ift. det trykte festivalprogram

Tag med Salaam Filmfestival når vi viser de to hjertevarme kortfilm fra Tunesien og Indonesien, Mine sko og Nye Sko i Øst for Paradis i Aarhus.

I Mine sko har drengen Fallous har set et par fantastiske sko med blå vinger i en forretning i byen. Men hans familie er fattig, og de har ikke råd til at købe skoene. Fallous drømmer om skoene, mens han løber rundt og sælger sin mors hjemmelavede slik. Han drømmer videre om natten hvor han flyver med skoene på. Landsbyens gamle mand drømmer med. En betagende film om håb og drømme. Nye sko viser et meget varmt og regnfuldt Indonesien. En lille pige fra slummen har fået et par fine nye sko. Hun følger en sjov tradition for at få regnen til at stoppe, så hun kan komme ud med sine sko på.

Vores oplægsholder vil tale med eleverne om hvad vil det sige at ønske noget så brændende at man ikke kan tænke på andet? Hvad betyder det at have en rigtig god voksen ven? Hvad kender eleverne til det? Og hvad har Salaams oplægsholder oplevet af mentorer og gode venner?

Oplægsholder: Mazen Ismail

Ledige billetter: 6

Pris pr. billet: kr. 17 ,-


Adresse:
Øst for Paradis
Paradisgade 7
8000 Aarhus C


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*