Event: Sameblod, Øst for Paradis, Aarhus OBS: NY DATO

24.01.2018 kl. 12:00

OBS: Ny dato ift. det trykte festivalprogram

I Øst for Paradis kommer du og dine elever helt tæt på racediskrimination i 1930’ernes Sverige, når vi viser den prisvindende film Sameblod. Pigen Elle Marja går på svensk kostskole og drømmer om at blive lærer. Men hun anses ikke som egnet fordi hun er same. Hun vælger at stikke af til Uppsala for at opnå sin drøm, men det betyder også at hun må afskrive sin familie og den samiske kultur.

Sameblod er en af finalisterne til dette års LUX film pris, der afgøres i november 2017. Europa-Parlamentets formål med LUX prisen er at støtte kulturel diversitet ved at give de nationale film større udbredelse på tværs af Europa.

Vores oplægsholder taler med de unge om racediskrimination og trækker linjer til dagens Danmark og om hvordan man forholder sig til forskellige minoritetsgrupper.

Oplægsholder: Ivalo Lynge Labansen

Ledige billetter: 0

Pris pr. billet: kr. 17 ,-


Adresse:
Øst for Paradis
Paradisgade 7
8000 Aarhus C


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*