Event: Storken Richard, Borup Kino

07.11.2018 kl. 10:00

Oplev Richard, en lille spurv, der er vokset op i en storkefamilie. Han er overbevist om at han også er en stork. Da storkene trækker til Afrika vil Richard med, men han er for lille til at klare turen. Richard beslutter sig dog for at han må afsted for at finde sin familie og på turen mod Afrika møder han andre interessante fugle. Sammen med uglen Olga og undulaten Kiki, må Richard tage en alternativ rute sydpå.

I det medfølgende oplæg taler Salaam Filmfestivals oplægsholder om det at være anderledes og mindre end andre. Hvordan er det at ønske sig brændende at ville være anderledes end man er? Oplægget kommer også til at handle om at finde venner steder hvor man mindst venter det.

Oplægsholder: Line Stampe Nielsen

Ledige billetter: 56

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Borup Kino
Lindevej 3
4140 Borup


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*