Event: Strawberry Days, Øst for Paradis, Aarhus

22.01.2019 kl. 12:00

I Strawberry Days tager vi til Sverige, hvor vi møder polske Wojtek. Han er 15 år og skal sammen med sin familie bruge sommeren på at plukke jordbær i Sverige. Deres tilværelse er præget af fattigdom. Wojtek møder den svenske Anneli, der skal holde opsyn med polakkerne der arbejder i hendes fars marker. Wojtek og Anneli indleder et forhold, men det slår skår i kærligheden når det unge par konfronteres med deres forskellighed. Både kultur-og klasseforskellene kommer til udtryk mellem dem. Filmen fortæller om globaliseringens sociale bagside med udgangspunkt i de to unge mennesker.

Salaam Filmfestivals oplægsholder kommer nærmere ind på sæsonarbejderens position. Hvordan er polakkerne i Sverige i klemme? Hvorfor kan Wojteks mor ikke få den hjælp hun behøver?

Strawberry Days

fag: Dansk, Engelsk, Filmkundskab, Samfundsfag
Temaer: Globalisering, Kærlighed på tværs, Kultursammenstød

Oplægsholder: Omar Mohamud

Ledige billetter: 0

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Øst for Paradis
Paradisgade 7
8000 Aarhus C


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*