Event: The Student, Øst for Paradis, Aarhus OBS: NY DATO

23.01.2018 kl. 12:00

OBS: Ny dato ift. det trykte festivalprogram

Vi dykker ned i temaet radikalisering, når vi viser filmen The Student i Øst for Paradis. Her kan du og dine elever følge den russiske gymnasieelev Veniamen bliver stadig mere og mere religiøs. Med bibelen i hånden tordner han mod sin mor og skolen, der tillader bikinier i svømmeundervisningen. Efterhånden som han radikaliseres bliver biologilæreren, der underviser i darwinisme, hans hovedfjende. Veniamen finder en beundrer i Grigoriy som er handicappet og klassens mobbeoffer. Rektor og lærerne på gymnasiet kan ikke finde ud af at sige fra overfor Veniamens radikale kristendom, og da han begynder at lægge planer for at udrydde sine fjender, er der lagt op til katastrofe.

Salaam Filmfestivals oplægsholder kender til radikalisering og taler med de unge om hvad kan man gøre for at modvirke radikalisering.

Oplægsholder: Muhammad Hee

Ledige billetter: 66

Pris pr. billet: kr. 17 ,-


Adresse:
Øst for Paradis
Paradisgade 7
8000 Aarhus C


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*