Event: What Walaa Wants, Cinemateket, København

15.11.2018 kl. 12:00

I filmen What Walaa Wants får man indblik i hvordan det er at være en ung kvinde i Balata flygtningelejren på Vestbredden. Der er meget spil når Walaa går imod sin familie og melder sig til de palæstinensiske politistyrker. Hun er stålsat og er ikke villig til at opgive sine drømme om bl.a. at tjene sine egne penge. Walaas mor sad i isrealsk fængsel da Walaa var barn, og mens vi følger Walaa må hun også afsone en straf, hvilket er en meget almindelig ting i Balata-lejren.

Salaams oplægsholder taler videre med eleverne om situationen i lejren på Vestbredden. Hvordan kan det være almindeligt at være i fængsel? Og hvorfor støtter familien ikke Walaa i hendes kamp for at komme ind i politet?

What Walaa Wants

fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: Drømme, Håb, Identitet, Overgang fra barn til voksen, Uddannelse

Oplægsholder:

Ledige billetter: 182

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*