Event: Zozo, Hundested Bibliotek

27.02.2018 kl. 10:00

Salaam Filmfestival viser den prisvindende film Zozo, der handler om at måtte flygte som barn og starte en ny tilværelse i et andet land.

Josef Fares film fra 2005 er så aktuel som nogensinde. Filmen handler om drengen Zozo, som er nødt til at flygte alene, da hans forældre bliver dræbt under borgerkrigen i 1980erne’s Beirut. Han finder vej til Sverige, hvor han bliver forenet med sine bedsteforældre. Her skal han til at lære et nyt sprog og nye omgangsformer. Trods filmens tunge temaer er det en menneskekærlig og smuk film der viser hvordan Zozo får et nyt og godt liv – og langsomt finder sine ben i en ny skole.
Josef Fares modtog Salaams MultiCool pris i 2009 for Zozo og sin øvrige produktion.

Vores oplægsholder som selv har prøvet at flygte som barn, vil tale med eleverne om hvordan det var at være på flugt og komme til Danmark. Hvordan var det at bo på et asylcenter, at starte på en ny skole og finde nye venner?

Zozo

fag: Billedkunst, Dansk, Historie, Samfundsfag
Temaer: Børn i krig, Flugt, Integration, Kærlighed og venskab uden grænser, Kulturmøde

Oplægsholder: Mazen Ismail

Ledige billetter: 54

Pris pr. billet: kr. 0 ,-


Adresse:
Hundested Bibliotek
Nørregade 61
3390 Hundested


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*