Azur og Asmar

0. - 6. klasse

Michel Ocelot, der også står bag Kirikoufilmene, fører os i denne animationsfilm til Marokko. Azur og Asmar er som dag og nat. Azur har blå øjne og er lys og rig. Asmar har sorte øjne, og han er mørk og fattig. Men de to drenge vokser op som brødre, fordi Asmars mor også er en kærlig amme for Azur. Begge elsker, når hun fortæller om den arabiske fe, djinnien, der skal befries af en prins. Men skæbnen adskiller de to, der først mødes igen som voksne, nu som rivaler om djinniens gunst.

Land:Frankrig/Spanien/Belgien/Italien, 2006
sprog:Dansk, få gloser på arabisk
censur:Tilladt for alle
original titel:Azur et Asmar
instruktion:Michel Ocelot
varighed:90 min.
fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Afrika, Eventyr, Familie, Venskab

Oplæg

I forbindelse med filmen arrangerer Salaam Skole en kortere eller længere tegneworkshop, hvor Salaams oplevelsesaktør benytter sig af det grundige undervisningsmateriale, Salaam har udarbejdet til filmen. Der er mange forskellige opgaver og et supplerende dokument med opgaveark og tegneopgaver til udprint.

Film og dialog arrangementer

Et simpelt Salaam Skole arrangement: 1.500 kr.
Det simple Salaam Skole arrangement består af en film og et oplæg med dialog for en eller flere klasser.

Salaam Skoles Workshops: 3.300 kr.
En Salaam Skole Workshop er et mere omfattende arrangement, hvor eleverne får mulighed for både at se film og for at lære om filmens temaer i bevægelse og igennem aktiv elevindragelse sammen med en oplægsholder.

Kontakt os på tlf.: 32 118 288 eller på skole@salaam.dk for at booke et arrangement.

Aktuelle workshops for Azur og Asmar: