Coco

1. - 5. klasse

Miguel er 12 år og mexicaner. Hele hans store familie er skomagere, og det skal Miguel også være. Men Miguel bryder sig ikke om sko. Han er helt vild med musik. Desværre er musikken bandlyst i Miguels familie på grund af en familietragedie. Da et talentshow kommer til byen, kan Miguel ikke lystre sin familie, han vil deltage i konkurrencen. Til det har han brug for en guitar, som han finder i et mausoleum på kirkegården på De Dødes Dag. På den måde ender han i De dødes rige, hvor han kommer på sporet af familiens mysterium, og hans talent bliver et spørgsmål om liv og død.

Land:USA
sprog:Dansk tale
censur:Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
original titel:Coco
instruktion:Lee Unkrich, co-instruktør Adrian Molina
varighed:105 min. Film + oplæg: 2 timer og 15 min.
fag: Billedkunst, Dansk, Musik
Temaer: De dødes dag i Mexico, Disneys animationsstil, Identitetsdannelse, Mexicansk musik, Mexico, talent

Oplæg

Salaams oplægsholder fortæller om den mexicanske tradition De dødes dag. Oplægget handler også om at mærke, hvad man er rigtigt god til og finde måder at udfolde sit talent på. Hvordan finder man støtte hos relevante voksne? Og hvordan måtte oplægsholderen selv finde sin vej i en familie, der ikke støttede i valget af livsform og interesser?

Film og dialog arrangementer

Et simpelt Salaam Skole arrangement: 1.500 kr.
Det simple Salaam Skole arrangement består af en film og et oplæg med dialog for en eller flere klasser.

Salaam Skoles Workshops: 3.300 kr.
En Salaam Skole Workshop er et mere omfattende arrangement, hvor eleverne får mulighed for både at se film og for at lære om filmens temaer i bevægelse og igennem aktiv elevindragelse sammen med en oplægsholder.

Kontakt os på tlf.: 32 118 288 eller på skole@salaam.dk for at booke et arrangement.