Fighter

6. - 10. klasse

Tyrkisk-danske Aicha går i gymnasiet, men vil hellere bruge sin tid på Kung Fu, stik imod familiens ønske. I hemmelighed begynder hun at træne i det lokale Kung Fu-center. Kamptræningen giver Aicha en indre styrke, og hun bliver forelsket i sin træningsmakker Emil. Men hendes valg bringer hende snart i et kapløb med tiden om både at klare skolen, holde træningen hemmelig, nå sin brors forlovelsesfest, holde Emil på afstand og være tro mod sig selv midt i alle de andres forventninger til hende.

Denne film er en del af “Se også” pakken, der giver dig som lærer mulighed for at bestille et film- og dialogarrangement ude på din skole for kun 750 kr. Læs mere om indhold og booking her.

Land:Danmark
sprog:Dansk
censur:Tilladt for børn over 11 år
original titel:Fighter
instruktion:Natasja Arthy
varighed:100 min
fag: Dansk, Film- og mediefag, Samfundsfag
Temaer: Fællesskab og gruppeidentitet, Fordomme og fjendebilleder, Fremmedfrygt, Idræt, Kærlighed, Kærlighed og venskab på tværs af kulturer, Kærlighed og venskab uden grænser, Kulturel identitet, Kulturmøde, Ligestilling

Oplæg

Vores flerkulturelle oplægsholder taler med klassen om betydningen af at have to kulturer og at leve med et ben i hver af dem. Er der fordele og ulemper? Hvilke? Hvordan rammer Fighter den virkelige verden? Er historien realistisk? Er der nogen i klassen, der kan genkende noget af den i deres eget liv?

Film og dialog arrangementer

Et simpelt Salaam Skole arrangement: 1.500 kr.
Det simple Salaam Skole arrangement består af en film og et oplæg med dialog for en eller flere klasser.

Salaam Skoles Workshops: 3.300 kr.
En Salaam Skole Workshop er et mere omfattende arrangement, hvor eleverne får mulighed for både at se film og for at lære om filmens temaer i bevægelse og igennem aktiv elevindragelse sammen med en oplægsholder.

Kontakt os på tlf.: 32 118 288 eller på skole@salaam.dk for at booke et arrangement.