Inside Out: The People’s Art Project

Ungdomsuddannelser - Ungdomsuddannelser

Den franske gadekunstner JR er manden bag verdens største interaktive kunstprojekt. Han arbejder med let tilgængelige materialer som papir og klister og opfordrer folk i hele verden til at uploade personlige fotos, som han printer ud på en enorm printer og sender tilbage til deltagerne. De store portrætter hænges op i byrummet, og mødet med nøgne ansigter og øjne i stor skala har en markant effekt på dem, der passerer forbi. Kunstprojektet er demokratisk og globalt og en storslået vision, som rækker præcis så langt, som du og resten af verden vil have det til.

Land:UK
sprog:Engelsk med engelske undertekster
censur:Ej fastsat af Medierådet
original titel:Inside Out: The People’s Art Project
instruktion:Alastair Siddons
varighed:70 min. I alt: 1 t. og 40 min.
fag: Billedkunst, Engelsk, Mediefag, Samfundsfag
Temaer: Aktivisme, Globalisering, Kunstinstallation, Ligheder og forskelle

Oplæg

Kunstprojektet Inside Out er et slående og poetisk eksempel på, hvordan kunsten kan få mennesker til at mødes og skabe global sammenhæng i verden på tværs af kulturer og landegrænser. Vores oplægsholder har selv stor erfaring med at bruge kunstnerisk udfoldelse som et middel til kommunikation og bidrager med sin egen vinkel på kunstens muligheder.

Film og dialog arrangementer

Et simpelt Salaam Skole arrangement: 1.500 kr.
Det simple Salaam Skole arrangement består af en film og et oplæg med dialog for en eller flere klasser.

Salaam Skoles Workshops: 3.300 kr.
En Salaam Skole Workshop er et mere omfattende arrangement, hvor eleverne får mulighed for både at se film og for at lære om filmens temaer i bevægelse og igennem aktiv elevindragelse sammen med en oplægsholder.

Kontakt os på tlf.: 32 118 288 eller på skole@salaam.dk for at booke et arrangement.