Promised Land

8. klasse - Ungdomsuddannelser

Ved den franske havneby Calais er en lille gruppe iranske flygtninge strandet i deres forsøg på at nå til den engelske kyst kun 35 km væk. De har rejst hele vejen op gennem Europa og kan se målet for deres rejse, men det er endnu uden for rækkevidde. Reza har slået sig ned i en gammel ruin med sin 3-årige søn, alt imens Mohammed, Jafar og Hasan fordriver tiden i den fremmede havneby. Alle prøver de at finde en vej over til den anden side. Men hvordan? Udstyret med lommekameraer tager den lille gruppe publikum med helt tæt på deres farlige forsøg på at krydse vandet og komme videre fra den lange, lange venten ved kysten. Det er muligt at se traileren på instruktørens hjemmeside ved at klikke på det gule link play excerpt.

Se trailer til filmen her

 

Land:Danmark/UK
sprog:Engelsk med danske undertekster
censur:Ej fastsat af Medierådet
original titel:Promised Land
instruktion:Nikolaj Bendix Skyum Larsen
varighed:50 min. I alt: 1 t. og 20 min.
fag: Engelsk, Geografi, Historie, Mediefag, Samfundsfag
Temaer: Flugt, Forventning, Magtesløshed

Oplæg

Hvordan er det at flygte fra sit hjemland, kun for at komme til et ukendt sted uden tilhørsforhold? Med paralleller til sin egen families flugt fra hjemlandet, taler vores oplægsholder om mødet med en fremmed verden, og om hvordan man holder modet oppe på trods af stigende frustration og magtesløshed.

Film og dialog arrangementer

Et simpelt Salaam Skole arrangement: 1.500 kr.
Det simple Salaam Skole arrangement består af en film og et oplæg med dialog for en eller flere klasser.

Salaam Skoles Workshops: 3.300 kr.
En Salaam Skole Workshop er et mere omfattende arrangement, hvor eleverne får mulighed for både at se film og for at lære om filmens temaer i bevægelse og igennem aktiv elevindragelse sammen med en oplægsholder.

Kontakt os på tlf.: 32 118 288 eller på skole@salaam.dk for at booke et arrangement.