Glædelig jul 2018 !

Foto Nicolaj Perjesi

Her på Nørrebro i VerdensKulturCentret lige bag Skt. Hans Torv er Salaam-teamet ved at gøre klar til juleferie og julefred.

Salaam Filmfestival 2018-19 og det tilstødende projekt, Salaam Skole, har været i fuld gang i et halvt år nu. Biografer og klasseværelser har dannet rammerne for livlige samtaler og rørende filmoplevelser.

For foråret 2019 er kontrakterne med skoler, biografer og oplægsholdere ved at være på plads.  Sideprojekter som ErindringsBio på plejecentret Kastanjehusene i samarbejde med Den grønne friskole fra Amager har været et af højdepunkterne i 2018 sammen med undervisningen i den europæiske sammenhæng, Connect, i samarbejde med Center for Kunst og Interkultur (CKI). Vores mange besøg i børnehaver med aktionslæring af det pædagogiske personale er endnu et af de projekter, som vi har nydt at lave, og som vi fortsat finder virkelig meningsfuldt og glædeligt.

1000 tak for 2018 til alle samarbejdspartnere, Salaam-venner, skolelærere, pædagoger, skoleelever, plejepersonale og -beboere, og til puljer, kommuner og øvrige økonomiske støtter. Vi ønsker jer alle en dejlig juletid!

Med mange gode hilsner fra Salaam-teamet / Solveig Thorborg