Gratis filmvisning på Tapperiet i Køge

Foto: Alpha Violet

På onsdag den 15. november kl. 18 trækker Salaam Filmfestival inden for i de hyggelige rammer i Køges ungekulturhus og spillested. Her kan de unge kan få sig en anderledes filmoplevelse, i samarbejde med oplægsholder Afshin Firouzi, der vil underholde og inspirere de unge med spændende historier og sin personlige vinkel på filmen ”Max og Lenny”.

Max og Lenny er en af Salaam Filmfestivals film, som vi viser i biografer og kulturhuse rundt omkring i landet. Filmen handler om Max og Lenny, der bor i et fattigt kvarter i havnebyen Marseilles. Max skriver digte og rapper. Efter hendes forældre er døde, bor hun sammen med sin bror og nogle andre rødder, som lever af at sælge hash. Lenny er illegal indvandrer fra Afrika. Hendes mor er blevet deporteret ud af landet, og Lenny står tilbage med ansvaret for sine meget yngre søskende og en syg bedstemor. I modsætning til Max forsøger Lenny at passe sin skole, men hendes ophold i Frankrig er i fare. Da de to piger mødes, opstår der et intenst venskab, der forandrer deres liv. Max og Lenny er historien om et venskab mellem to piger, der kæmper for at overleve under hårde vilkår i det nordlige område af Marseilles.

Salaams oplægsholder, Afshin Firouzi, vil tale med de unge om filmens karakterer og hvordan de bruger musikken som en kilde til at skabe sig et bedre liv. Afshin har selv oplevet kunsten som katalysator for positiv forandring i livet og deler ud af sine erfaringer og sin fede energi.

Eventet er gratis og alle unge er velkomne.

Filmvisningen finder sted på Tapperiet, Søndre Badevej 1, 4600 Køge

LÆS MERE HER