Mere end en filmfestival

I Kolding med Integrationsrådet, 16. september 2017

Salaam Film & Dialog har nu vist film rundt om i landet hele efteråret og afslutter halvåret med filmen ”Maq og skovens ånd” i AKB beboerhus på Lundtoftegade i København. Når vi går ind i 2018, står Salaam klar med otte visninger i Århus og på rejse rundt i Storkøbenhavn og i Sønderjylland med Med Skolen i Biografen og filmen Mustang.

Salaam er dog mere end filmfestivalen og besøgene ude på landets skoler – med film, oplæg, dialog og workshops – er blot nogle af aktiviteterne i 2017 og pegende ind i 2018.

Kulturmødet Mors, august 2017

Salaam lagde filmprogrammet i Mors Bio på Kulturmødet Mors 2017 sammen med CKI (Center for Kunst og Interkultur) og Copenhagen Jewish Film Festival med hvem vi også trænede unge på Vestegnen i at lave deres egen filmfestival i Ishøj Bio kort forinden.

 

 

 

 

 


Familier for fred, 12. november 2017

Med bandekonflikten og urolighederne som daglig baggrund for vores arbejdsplads i VerdensKulturCentret på Nørrebro stod vi sammen med foreningen Alverdens børn bag initiativet Familier for fred. Med Familier for fred afholdt vi et arrangement den 12. november med talere, kagebord og kædedans for fredelige forhold, gode aktiviteter for unge og forebyggelse af kriminalitet.

 

 

 

Publikumsudvikling med projektet Connect, november 2017, Warsawa

Her sidst i november deltager vi med fem andre europæiske lande i en uges workshop om udviklingen af et 2,5-årig træningsforløb i publikumsudvikling. EU projektet, som hedder Connect, løber til 2020 og Salaam er inviteret med af CKI.

 

 

 

 

 


Auschwitzdage den 23.-27- januar 2018 i Cinemateket

Det er også med Copenhagen Jewish Film Festival vi planlægger fire dages filmvisninger i forbindelse med Auschwitz-dagen den 27. januar 2018. Oplev filmene ’Ida’ og ’Sameblod’ med introduktion i Cinemateket. Bestil billetter her.

 

 


Salaams kursus for børnehavepædagoger, foråret 2018

I løbet af foråret 2018 vil Salaam stå for et lynkursus for københavnske børnehaveinstitutioner i anvendelsen af film som udgangspunkt for aktiviteter og læring i børnehavegrupperne.

Du kan læse mere om tilbuddet her

 

 

 

 

 

// Solveig Thorborg, leder af Salaam Film & Dialog