Praktik og job

Praktikanter Salaam Filmfestival, foråret 2018
Praktikant Salaam Skole, foråret 2018
Vi søger nye praktikanter igen med start i januar 2018.

salaam hænder gennemsigtig

Salaam Film & Dialog præsenterer primært skoleelever for aktuelle og ofte glødende temaer indenfor integration/inklusion, globalisering, flerkulturel identitet og kulturel mangfoldighed. Vores medie er film i alle genrer. Ved hver filmvisning går vores udvalgte oplægsholdere i dialog med publikum om filmens tematikker og baggrund.

Som praktikant på Salaam oplever du en lille, vital, kulturel projektorganisation indefra. Du vil få en klar oplevelse af den brede vifte af opgaver et lille kontor står for. Vi deler arbejdet og har en både sjov og fri tone imellem os. Vi deler kontorfællesskab med to spændende organisationer i et levende hus: Center for Kunst og Interkultur og Emmergency Architects på VerdensKulturCentret, Nørre Allé 7 på Nørrebro i København.

Vi søger tre praktikanter til forårssemestret med start i januar 2018.

Hvis du har lyst til at være vores nye kollega, bedes du sende dit cv samt et par linjer om dig selv om, hvorfor du ønsker at arbejde på Salaam Film & Dialog. Det skal være kortfattet. Send din ansøgning til Solveig Thorborg på e-mail: solveig@salaam.dk inden d. 15. dec. 2017. Læs mere om os her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig!