Praktik og job

Erhvervspraktik for elever i 8. – 9. – 10. klasse, uge 10
Vil du arbejde med på en filmfestival? Se film, lave kampagner og arbejde med søde og sjove mennesker i team? Læs opslaget her!

Du møder mandag morgen kl. 10.00 og opholdet slutter fredag eftermiddag.

For at komme i betragtning til en praktikplads er det vigtigt, at du:

  • Er oprigtigt interesseret i sociale medier, at møde nye mennesker og ønsker at lære mere om, hvad der foregår ”bag kulisserne” på en filmfestival.
  • Er nysgerrig for at lære mere og klar til at prøve nye ting.
  • Går i 8., 9. eller 10. klasse og skal i erhvervspraktik i uge 10


Praktik for universitetsstuderende
Vi søger nye praktikanter igen med start i august eller september 2018.

salaam hænder gennemsigtig

Salaam Film & Dialog præsenterer primært skoleelever for aktuelle og ofte glødende temaer indenfor integration/inklusion, globalisering, flerkulturel identitet og kulturel mangfoldighed. Vores medie er film i alle genrer. Ved hver filmvisning går vores udvalgte oplægsholdere i dialog med publikum om filmens tematikker og baggrund.

Som praktikant på Salaam oplever du en lille, vital, kulturel projektorganisation indefra. Du vil få en klar oplevelse af den brede vifte af opgaver et lille kontor står for. Vi deler arbejdet og har en både sjov og fri tone imellem os. Vi deler kontorfællesskab med to spændende organisationer i et levende hus: Center for Kunst og Interkultur og Emmergency Architects på VerdensKulturCentret, Nørre Allé 7 på Nørrebro i København.

Vi søger tre praktikanter til forårssemestret med start i januar 2018.

Hvis du har lyst til at være vores nye kollega, bedes du sende dit cv samt et par linjer om dig selv om, hvorfor du ønsker at arbejde på Salaam Film & Dialog. Det skal være kortfattet. Send din ansøgning til Solveig Thorborg på e-mail: solveig@salaam.dk inden d. 15. dec. 2017. Læs mere om os her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig!