Praktik og job

Praktik for universitetsstuderende
Vi søger nye praktikanter igen med start januar / februar 2019. Der er 2 x praktikstillinger Salaam Filmfestival 2018-19 og 1 x praktikstilling til Salaam Skole 2018-19

Interesserer du dig for kulturformidling og kunstens evne til at ændre verden? Så er du måske en af Salaams nye universitetspraktikanter

Salaam Film & Dialog præsenterer folkeskoleelever for aktuelle og ofte rødglødende emner inden for integration / inklusion. Vores medie er film fra hele verden og vores metode er en kombination af filmvisning og oplægsholdere, der åbner op for dialog om flerkulturelle emner.

Som praktikant på Salaam får du mulighed for at opleve en lille, men engageret projektdrevet kulturorganisation indefra. Du får erfaring  med den brede palet af opgaver, som kontoret arbejder med. Vi deler vores arbejde imellem os og har i en både sjov og fri omgangstone.

Vi har til huse i VerdensKulturCentret på Nørre Allé 7, hvor vi deler kontor med to spændende organisationer: Center for Kunst og Interkultur og Emergency Architects.

Hvis du har lyst til arbejde sammen med os, kan du sende CV samt et par linjer om dig selv og hvorfor, du har lyst til at blive en del af Salaam Film & Dialog. Det skal være kortfattet. Ansøgningen sendes til Solveig Thorborg på e-mail: solveig@salaam.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!