Praktik og job

Praktik for universitetsstuderende
Vi søger nye praktikanter igen med start januar/februar 2019. Stillingerne for efteråret 2018 er besat.

Salaam Film & Dialog præsenterer primært skoleelever for aktuelle og ofte glødende temaer indenfor integration/inklusion, globalisering, flerkulturel identitet og kulturel mangfoldighed. Vores medie er film i alle genrer. Ved hver filmvisning går vores udvalgte oplægsholdere i dialog med publikum om filmens tematikker og baggrund.

Som praktikant på Salaam oplever du en lille, vital, kulturel projektorganisation indefra. Du vil få en klar oplevelse af den brede vifte af opgaver et lille kontor står for. Vi deler arbejdet og har en både sjov og fri tone imellem os. Vi deler kontorfællesskab med to spændende organisationer i et levende hus: Center for Kunst og Interkultur og Emergency Architects på VerdensKulturCentret, Nørre Allé 7 på Nørrebro i København.

Hvis du har lyst til at være vores nye kollega, bedes du sende dit cv samt et par linjer om dig selv om, hvorfor du ønsker at arbejde på Salaam Film & Dialog. Det skal være kortfattet. Send din ansøgning til Solveig Thorborg på e-mail: solveig@salaam.dk.

Du er altid velkommen til at skrive om dit ønske om at komme i praktik året rundt, men næste ansøgningsrunde er med henblik på foråret 2019, og begynder i november 2018.

Læs mere om os her på hjemmesiden om Salaam Film & Dialog.

Vi glæder os til at høre fra dig!