Praktik og job

Praktikanter Salaam Filmfestival_efterår 2017
Praktikantassistent for Salaam Film & Dialogs leder, efteråret 2017
Vi søger nye praktikanter igen med start i august 2017. Trods deadline den oprindelige 1. juni har vi fortsat en plads tilbage – og du kan lige nå at være med!

salaam hænder gennemsigtig

Salaam Film & Dialog præsenterer primært skoleelever for aktuelle og ofte glødende temaer indenfor integration/inklusion, globalisering, flerkulturel identitet og kulturel mangfoldighed. Vores medie er film i alle genrer. Ved hver filmvisning går vores udvalgte oplægsholdere i dialog med publikum om filmens tematikker og baggrund.

Som praktikant på Salaam oplever du en lille, vital, kulturel projektorganisation indefra. Du vil få en klar oplevelse af den brede vifte af opgaver et lille kontor står for. Vi deler arbejdet og har en både sjov og fri tone imellem os. Vi deler kontorfællesskab med to spændende organisationer i et levende hus: Center for Kunst og Interkultur og Emmergency Architects på VerdensKulturCentret, Nørre Allé 7 på Nørrebro i København.

Vi søger næste gang tre praktikanter til efterårssemestret med start en gang i august 2017.

Hvis du har lyst til at være vores nye kollega, bedes du sende dit cv samt et par linjer om dig selv om, hvorfor du ønsker at arbejde på Salaam Film & Dialog. Det skal være kortfattet. Send din ansøgning til Solveig Thorborg på e-mail: solveig@salaam.dk. Læs mere om os her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig!