Salaam Skole – film i undervisningen

309_464

Salaam Skole rykker ud med arrangementer på skoler og gymnasier
Du kan hente vores katalog her.

Med Salaam Skole når film og oplægsholdere helt ud i klasseværelser og aulaer på skoler og ungdomsuddannelser i hele landet. Giv din klasse indsigt i flerkulturelle og globale temaer med relevante og medrivende film og giv dem chancen for at arbejde temaerne igennem med Salaams oplægsholdere eller med vores oplevelsesaktører indenfor bl.a. bevægelse og musik og lyrik.

Suppler din undervisning med 4 gratis og danskversioneret kortfilm med temaet: Pigeliv. Filmene er fra bl.a. Afghanistan, Liberia og Indonesien og kan streames direkte i klasseværelset fra EMU.dk.

Vi har også 4 gratis kortfilm fra Burundi, Kenya og Bolivia– tjek alle 8  kortfilm ud her: Gratis kortfilm på EMU

Lad dig inspirere til et arrangement på din skole med nogle af Salaams mange film og tilhørende undervisningsmaterialer her på siden. Sammen skræddersyr vi arrangementet til din undervisning med den film og oplægsholder eller oplevelsesaktør, der passer til jer.

Et simpelt Salaam Skole arrangement: 500 kr.
Det simple Salaam Skole arrangement består af en film og et oplæg med dialog for 1 klasse. Du må meget gerne samle flere klasser, eller en hel aula. Se priserne her.

Salaam Skoles Workshops: 2000 kr.
En Salaam Skole Workshop er et mere omfattende arrangement, hvor eleverne får mulighed for både at se film og for at lære om filmens temaer i bevægelse og igennem aktiv elevindragelse sammen med en oplægsholder.

Kontakt: skole@salaam.dk for at tilrettelægge dit undervisningsarrangement med Salaam.