Betingelser for booking via salaam.dk

I biografen
Vi gør opmærksom på at pladserne er unummererede, og læreren skal sætte sig sammen med sin egen klasse og sørge for almindelig god ro og orden. Mød derfor op i god tid og senest 15 minutter før forestillingen starter, og husk at rydde op efter jer inden i forlader salen efter forestillingen.

Det er ikke tilladt at nyde medbragt slik, popcorn, sodavand etc. til forestillingerne. Nationalmuseet stiller deres biograf til rådighed i tillid til at dette overholdes.

Betaling
Umiddelbart efter at bookingen er gennemført, sendes automatisk en bekræftelse til din mailadresse. Bekræftelsen fungerer samtidig som billet. Faktura bliver sendt til skolens kontor, og bedes betalt senest på den anførte forfaldsdato.

Hvis du/din skole ønsker en elektronisk faktura, skal feltet til EAN Nr. udfyldes.

Ved for sen indbetaling forbeholder vi os ret til at sælge billetterne til anden side.

Ring på 32 11 81 88 hvis du er i tvivl om din booking er gennemført eller om der stadig er billetter til en visning.

Refundering
Bestilte billetter refunderes ved annullering modtaget senest 10 hverdageinden visningsdatoen på booking@salaam.dk Dette gælder også for ændring i antallet af billetter.

Hvis en hel klasse udebliver fra en forestilling uden at have annulleret bookingen, sendes en regning på 500 kr. Det gælder samtlige visningssteder.

I tilfælde af at visningen må aflyses, refunderes det fulde beløb.