Event: 100% ulv, Nordisk Film Biograf Køge

01.11.2022 kl. 10:00

Salaam filmfestival besøger Nordisk Film Biograf Køge og viser den skønne animationsfilm 100% ulv. I en familie af store, stærke varulve, der ikke kan lide hunde, forvandler Freddy sig – til en puddel. Forvist som en skændsel får han 24 timer til at bevise sit værd ved at genvinde Månestenen fra den skøre ismand, der slog Freddys far ihjel for seks år siden. Det er starten på et vildt eventyr, hvor Freddy må slå sig sammen med de gadehunde, som han altid har lært at se som fjender, og som ser hans slags på samme måde.

Hvordan er det at blive rynket på snuden af pga. sit ydre? Hvordan kan dem, der ikke passer ind, være sig selv? Salaams oplægsholder vil tale med eleverne om deres egen oplevelse med forskelligheder, og hvor vigtigt det er at være sig selv, såvel som at møde andre og se, hvem de virkelig er.

Oplægsholder: Leyla Kara

Ledige billetter: 214

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Nordisk Films Biografer Køge
Antonistræde 6
4600 Køge


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*