Event: Belfast, Kino Ro’s Torv, Roskilde

09.02.2023 kl. 09:30

Salaam filmfestival viser i Kino Ro’s Torv den oscarvindende spillefilm Belfast om konflikten i Nordirland mellem katolikker og protestanter. Vi er i Belfast i 1960’erne. Buddy lever trygt med sin mor, storebror og far, der arbejder i England og kun er hjemme en gang imellem. Buddy kender alle i kvarteret og bedsteforældrene bor lige om hjørnet. Men idyllen krakelerer, da protestanter overfalder katolikkerne i Buddys gade.

Salaams oplægsholder fortæller om konflikten i Nordirland. Hvorfor kan katolikker og protestanter ikke enes? Hvorfor har Brexit fået konflikten til at blusse op igen? Buddys far bliver truet, fordi han ikke vil blande sig i konflikten – hvorfor må han ikke være neutral?

Oplægsholder: Ayaz Shah

Ledige billetter: 84

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Kino Ro’s Torv
Ro’s Torv 1
4000 Roskilde


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*