Event: Blokhavn, Nordisk Film Biograf Køge

02.11.2021 kl. 10:00

Salaam Filmfestival besøger Nordisk Film Biograf Køge og viser animationsfilmen Blokhavn om en gruppe drenge fra ghettoen der beslutter sig for at redde deres lukningstruede skole. Filmen er med dansk tale.

Ali og hans venner går i 8.klasse på en skole der har ry for at være en af Danmarks værste. Selvom Ali hader det meste ved skolen, vil han ikke undvære sine venner og især Yasmina fra parallelklassen. Så da undervisningsministeriet varsler lukning beslutter de sig for at gære noget.

Oplægsholderen taler med eleverne om fordomme, og om hvorvidt filmen formår at udfordre fordommene om drenge fra “ghettoen” eller bekræfter dem. Vi taler desuden om hvordan humor kan bruges som et redskab til at tale om svære emner.

Oplægsholder:

Ledige billetter: 178

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Nordisk Film Biografer Køge
Antonistræde 6
4600 Køge


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*