Event: NY DATO – Børnene på Silkevejen, Øst for Paradis, Aarhus

20.04.2021 kl. 09:30

Salaam Filmfestival kommer til Øst for Paradis med Børnene på Silkevejen – tre nye dokumentarfilm om børns vilkår på den gamle handelsrute mellem Kina og Europa.

I Abekongen spiller 11-årige Yang Qing Yuan rollen som abekongen i en traditionel Beijing Opera. Det er krævende og han træner meget, men hans skolekammerater siger det er gammeldags og driller ham.

I Dansetimer lærer 10-årige Tika handicappede børn at danse på sin bedstemors børnehjem i Georgien, så de kan holde opvisning og indsamle penge til institutionen.

Fugledrengen skildrer Reshat fra Aserbajdsjan, der elsker fugle. Men da han erfarer, hvordan man holder dem, indser han at de er smukkere i frihed.

Oplægget kommer ind på FN’s verdensmål 1: Afskaf fattigdom.

Børnene på Silkevejen

fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Børns rettigheder, Fattigdom, Fritid

Oplægsholder: Nadia Safwat

Ledige billetter: 28

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Øst for Paradis
Paradisgade 9C
8000 Aarhus C


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*