Event: Den lille afskyelige snemand, Cinemateket, København

26.11.2020 kl. 09:30

Salaam Filmfestival kommer til Cinemateket med den smukke animationsfilm Den lille afskyelige snemand om venskab, savn, forskellighed, og om at værne om naturens skønhed. I filmen opdager den kinesiske pige Yi en stor, nuttet og pelset yeti på sit tag, som hun giver navnet Everest. De bliver snart venner. Men da Everest bliver jagtet af en manisk rigmand og en stridbar kvinde, må Yi begive sig ud på en farefuld færd til Himalayas bjerge for at hjælpe Everest hjem til hans forældre i tide.

Vores oplægsholder taler med børnene om at skabe venskaber på tværs af sociale og kulturelle forskelle. Der lægges desuden vægt på FN’s verdensmål 13 og 15 om at passe på vores natur og mindske klimaforandringerne. I kommer også ind omkring den animationsteknik, der er brugt i filmen.

Den lille afskyelige snemand

fag: Billedkunst, Dansk, Natur/teknologi
Temaer: Animationsteknikker, At være anderledes, Kina, Natur, Savn

Oplægsholder:

Ledige billetter: 182

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*