Event: Drøm videre, Cinemateket, København

15.11.2022 kl. 12:00

Salaam filmfestival besøger Cinemateket og viser den fandenivoldsk coming of age spillefilm Drøm videre om Mirja og sin splittelse mellem veninderne, der drømmer om at stikke af til Sydamerika og den virkelighed, der trænger sig stadig mere på med sin syge mor.

Da Mirja kommer ud af fængslet, er hun fast besluttet på, at hun ikke vil tilbage. Hun er nødt til at tage sig af sin syge mor og sin lillesøster. Men i friheden og forstaden venter også de gamle veninder, som vil røve en guldsmed og stikke af til Sydamerika. Mirja fortæller ikke veninderne, at hun har taget et rengøringsjob på et hotel, men lader som om hun også drømmer om Sydamerika.

Salaams oplægsholder har selv erfaring med at bo i forstæderne og vil tale med eleverne om, hvordan den sociale kontrol fungerer. Er det svært at skille sig ud fra de andre unge? Og hvad drømmer man om? Ønsker man at komme væk, eller er der et sammenhold og nogle venskaber, som man ikke vil undvære?

Oplægsholder:

Ledige billetter: 82

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*