Event: NY DATO – I limbo, Tapperiet, Køge med besøg af instruktør Anja Dalhoff og leder af HopeNow Michelle Mildwater

27.10.2021 kl. 19:00

OBS! Arrangementet er rykket til d. 27. oktober kl. 19:00 i Tapperiet!

Arrangementet er GRATIS! Det er kun påkrævet at reservere billetter, hvis det drejer sig om større grupper (fx skoleklasser eller lign.). Send mail for booking af pladser til større grupper: mail@tapperiet.nu. Man behøver ikke at reservere som enkeltperson.

Salaam Filmfestival kommer til Tapperiet i Køge med dokumentarfilmen I limbo, som følger Edward fra Nigeria, der er handlet til Danmark for at sælge stoffer. Men Edward vil ikke være kriminel. Han begynder at kæmpe mod menneskehandel og søger asyl i Danmark. Det danske asylsystem nedbryder Edward psykisk og han bliver anklaget for vold mod en ansat i asylcentret. Men Edward giver ikke op, heller ikke da det endegyldigt står klart, at han ikke kan få asyl i Danmark.

Dokumentarfilmen ”I limbo” indledes med et kort oplæg af filminstruktør Anja Dalhoff fra Danish Doc Production, som fortæller om baggrunden for de 3 års dramatiske optagelser. I Danmark blev hun vidne til myndighedernes manglende forståelse for mennesker, der er ofre for menneskehandel. På grund af den nære kontakt til filmens hovedperson Edward oplevede hun også, hvordan livet er for de afviste asylansøgere på Sjælsmark, og drevet af disse barske oplevelser fortsatte hun ufortrødent med at følge hovedpersonen, indtil hun nåede et lys for enden af tunnelen, der gav forventning om håb forude. Efter filmen vil Anja Dalhoff og Michelle Mildwater, som er leder af NGO’en HopeNow, der har været konsulent på filmen og arbejder med de handlede mænd i København,  gå i dialog med eleverne i salen, hvor der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.

Se traileren til I limbo herunder:

I limbo

fag: Dansk, Filmkundskab, Historie, Kristendomskundskab, Samfundsfag
Temaer: Asyl, Asylcenter, Fattigdom, Flygtninge, Menneskehandel

Oplægsholder: Anja Dalhoff og Michelle Mildwater

Pris pr. billet: kr. 0 ,-


Adresse:
Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge


Book:

BOOK VIA Tapperiets hjemmeside