Event: Khorshid – Solens børn, Nordisk Film Biografer Falkoner

01.03.2022 kl. 10:00

Salaam Filmfestival viser Khorshid – Solens børn i Nordisk Film Biograf Falkoner, om gadebørnene Ali og hans venner og deres søgen efter en mystisk skat. Filmen bliver vist på originalsproget persisk med danske undertekster.

Khorshid – Solens børn handler om Ali og hans venner, der må ty til tyveri for at overleve og hjælpe deres familier. Deres tilværelse ændres brat da de får nys om en mystisk skat og samtidig starter på en social skole, Sol Skolen, der har til formål at hjælpe og uddanne gadebørn. Her lærer de om selvrespekt og sammenhold, men opgiver stadig ikke missionen om en mystisk skat begravet under skolen.

Salaams oplægsholder taler med eleverne om børns forskellige levevilkår rundt om i verden. Hvorfor tvinges nogen til at leve på gaden? Hvad vil det sige ikke at kunne gå i skole? Og hvordan kan man hjælpe andre børn i verden?

Oplægsholder:

Ledige billetter: 35

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Nordisk Film Biografer Falkoner
Sylows Allé 15
2000 Frederiksberg


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*