Event: Kortfilmpakke- Skal vi være venner? Frederiksberg Hovedbibliotek

08.03.2022 kl. 09:30

Salaam Filmfestival vier kortfilmpakken Skal vi være venner? på Frederiksberg hovedbibliotek. En samling af film der alle kredser om fællesskaber og det at finde venner på trods af forskelligheder. Ingen tale.

I Den forkerte klippe må nogle hoppende svampe kæmpe sig over havet for at finde hinanden. I Den lille hjælper får en bibliotekar uventet hjælp af en flagermus. I Mobile vil dyrene i en uro rigtig gerne finde hinanden, men det er svært. I Kitbull finder en baggårdskat modet til at trøste en såret kamphund. Og så viser vi klassikeren Lille Ruddy, hvor verden bliver grå, når den røde farveblyant bliver væk fra de andre farver og ikke kan finde hjem.

Oplægsholderen taler med eleverne om, hvordan man finder nye nye venner. Er det nemmest hvis de ligner en selv eller sjovest hvis de er helt anderledes? Og hvad gør man når man føler sig udenfor?

Skal vi være venner? - kortfilmpakke til de små

fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Venskaber på tværs

Oplægsholder: Charlotte Selvig Svensen

Ledige billetter: 90

Pris pr. billet: kr. 0 ,-


Adresse:
Frederiksberg Hovedbibliotek
Falkonér Plads 3
2000 Frederiksberg


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*