Event: Made in Bangladesh, Cinemateket, Købenahavn

25.11.2020 kl. 12:00

Salaam Filmfestival kommer til Cinemateket med det internationale drama Made in Bangladesh. Den unge kvinde Shimu er syerske på en tøjfabrik i Dhaka under meget ringe forhold. Da en af hendes kolleger dør i en brand på fabrikken, begynder hun at organisere kvinderne på fabrikken. Kollegerne er med, selvom fabriksejeren modarbejder dem med alle midler. Gennem arbejdet med fagforeningen får Shimu nyt håb.

Oplægsholderen kommer ind på, hvorfor arbejdsforholdene er så ringe i Bangladesh og andre udviklingslande? Og hvorfor Shimus mand bliver vred over hendes fagforeningsarbejde? Oplægget kommer også ind på FN’s verdensmål 1: Afskaf fattigdom, 8: Anstændige jobs og 12: Ansvarligt forbrug og produktion.

Made in Bangladesh

fag: Dansk, Filmkundskab, Samfundsfag
Temaer: Arbejderes rettigheder, Fattigdom, Kvinderettigheder

Oplægsholder: Shubhdeep Singh Pawana

Ledige billetter: 62

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*