Event: Moosa Lane, DOKK1, Aarhus med instruktørbesøg

23.01.2023 kl. 12:00

I DOKK1 viser Salaam filmfestival den meget personlige dokumentarfilm Moosa Lane om instruktøren Anita Marthal Hoplands rejser ned for at besøge sin pakistanske familie i Moosa Lane i gennem 15 år. Vi er helt tæt på kusinen, der som den første får en universitetsuddannelse, men alligevel skal giftes og være husmor, og på fætteren, der efter mange års forsøg endelig får visum og kan besøge sin familie i Danmark. Det er en dokumentar om mentale og geografiske afstande og alt det, der alligevel binder os sammen.

Anita Mathal Hopland holder selv oplæg til filmen. Hun vil tale om, hvordan det er at vokse op i Sydhavnen i København, hvor der er børn fra hele verden. Om hvor svært det er, at familien ikke må komme på besøg i Danmark, når hun selv kan tage til Pakistan. Og også om det berigende i at have to kulturer.

Arrangementet er målrettet 8. kl. – ungdomsuddannelser. Det er gratis for skoleklasser i Aarhus kommune at deltage – men kræver tilmelding hos DOKK1 – følg linket herunder og book dine billetter nu! Der er plads til 6 skoleklasser. Én billet gælder for én klasse. Venligst oplys navn på skole, klassetrin og antal elever ved booking.

Oplægsholder: Anita Mathal Hopland

Pris pr. billet: kr. 0 ,-


Adresse:
DOKK1
Hack Kampmanns Pl. 2
8000 Aarhus C


Book:

BOOK VIA DOKK1