Event: Pelle Haleløs, Borup Kino

25.05.2021 kl. 09:30

Salaam Filmfestival viser den svenske animationsfilm Pelle Haleløs i Borup Kino. Filmen bliver vist med dansk tale, så alle kan få glæden af at opleve den skønne fortælling om Pelle Haleløs, Maja Flødenæse, hankatten Mons og alle de andre velkendte karakterer.

Pelle er fanget i to verdener – han kan se de spændende oplevelser og muligheder i storbyen Uppsala sammen med den smukke Maja Flødenæse, men han længes også hjem til sommerhuset på landet, hvor hans menneskeveninde Birgitta bor.

Oplægsholderen vil tale med eleverne om, hvordan er det at leve med et ben i to verdener, to kulturer eller to lande? Hvordan får man det bedste ud af begge steder? Nogen børn oplever det måske, fordi deres forældre kommer fra et andet land end Danmark. Andre oplever måske at bo hos mor den ene uge og hos far den anden.

Oplægsholder: Maria Lunderskov

Ledige billetter: 50

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Borup Kino
Lindevej 3
4140 Borup


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*