Event: Præsidenten, Cinemateket, København

24.11.2022 kl. 12:00

Salaam filmfestival besøger Cinemateket og viser dokumentarfilmen Præsidenten. Et militærkup i 2017 tvang Zimbabwes korrupte præsident Mugabe til at træde tilbage. Men hans efterfølger, Mnangagwa, har ikke bedre hensigter for landets velfærd. Folkets håb er derfor rivalen Nelson Chamisa, som denne dokumentar følger gennem tiden før, under og efter præsidentvalget i 2018. Selvom Chamisa har folkets støtte, bruger styret alle kneb for at undgå at afgive magten.

Vores oplægsholder fortæller om situationen i Zimbabwe, og stiller spørgsmålet om, hvordan man kan bekæmpe magthavere, som Mnangagwa, der ikke står tilbage for vold og valgmanipulation? Det bliver en diskussion om demokrati, korruption og kampen for frihed i Zimbabwe og andre steder i verden.

Oplægsholder: Muhammad Hee

Ledige billetter: 182

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*