Event: Raya og den sidste drage, Nordisk Film Biografer Køge

01.11.2021 kl. 10:00

I Nordisk Film Biografer Køge viser Salaam Filmfestival Raya og den sidste drage. For 500 år siden, da en ond magt truede freden i riget Kumandra, ofrede dragerne sig for at redde menneskeheden. Nu er den samme trussel vendt tilbage, og det er op til den enlige kriger Raya at opspore den eneste overlevende drage for at samle det splittede rige. På sin rejse må hun dog sande, at det vil kræve mere end en drage at redde verden – det vil også kræve at man slutter fred og opbygger tillid og samarbejde. Det får hun hjælp til fra en tiårig forretningsmand ved navn Boun, kæmpen Tong og den spæde gadetyv Noi.

Salaams oplægsholder taler med ele­verne om, hvordan man kan arbejde sammen, selvom man er forskellige. Hvordan nder mennesker og drager ud af at leve sammen? Hvordan slutter man fred med sine fjender? Og hvordan gør eleverne det i deres hverdag hjemme eller i klassen?

Oplægsholder:

Ledige billetter: 192

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Nordisk Film Biografer Køge
Antonistræde 6
4600 Køge


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*