Event: NY DATO – Sisters in Arms, Øst for Paradis, Aarhus

20.04.2021 kl. 12:00

Salaam Filmfestival kommer til Øst for Paradis med det franske drama, Sisters in Arms, om den purunge yazidi-kvinde, Zara, hvis landsby bliver hærget af ISIS. Hendes far bliver slået ihjel og hun selv solgt som sexslave for en IS-kriger, oprindeligt fra England. Zara formår at flygte til de kurdiske bjerge, hvor hun slutter sig til en bataljon af frygtløse kvinder fra hele verden kaldet ’Snake Brigade’. Kvindehæren bekæmper indædt ISIS i Syrien og Irak. Vi møder den omsorgsfulde Lina og den sprudlende fransk-algeriske Kenza, den religiøse afroamerikaner Clarisse med kælenavnet ’American Sniper’ og fransk-israelske Yael.

Den undertrykte befolkningsgruppe, yazidierne, hævder, at de har verdens ældste religion. Hvad sker der med dem i kurdernes krig for frihed? Hvordan kan både ISIS og den kurdiske hær rekruttere internationalt? Krig går ofte hårdt ud over kvinder, hvorfor? Og hvad vil det sige at skulle kæmpe for sine rettigheder i kvindeundertrykkende samfund?

NB. Filmen vises med engelske undertekster.

Oplægsholder: Peter Wiingaard

Ledige billetter: 101

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Øst for Paradis
Paradisgade 9C
8000 Aarhus C


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*