Event: Skál, Cinemateket, København

25.11.2021 kl. 12:30

Salaam Filmfestival besøger Cinemateket og viser dokumentarfilmen Skál om færøske Dania der kæmper med splittelsen mellem sit kristne ophav og lysten til en fri og løssluppen ungdom. Filmen er på færøsk med danske undertekster.

Dania har sin kristne tro og familie på den ene side og sin rebelske kæreste, udelængslen og drømmen om en mere fri ungdom på den anden. Vi følger Dania i hendes svære balancegang mellem de to verdner og i processen med at udgive sin personlige digtsamling Skál om netop denne splittelse.

Salaams oplægsholder fortæller om sine egne personlige oplevelser med at vokse op som ungt religiøst menneske. Vi taler om splittelse, synd og normer – Hvordan sætter man grænser som ung og troende? Og hvordan forener man de to verdener?

Skál

fag: Dansk, Kristendom og Religion, Samfundsfag
Temaer: Identitet, Litteratur, Musik, Religion, Splittelse, Ungdomsliv

Oplægsholder:

Ledige billetter: 166

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*