Event: The Cave, MovieHouse, Hellerup

07.10.2020 kl. 10:00

Salaam Filmfestival kommer til MovieHouse med dokumentarfilmen The Cave. The Cave er et underjordisk hospital i den belejrede bydel Al-Ghouta i Syrien, hvor de civile kan finde hjælp og midlertidig sikkerhed. Børnelægen Dr. Amani Ballour og hendes kollegaer kæmper for at hjælpe alle under daglige bombardementer, underskud af forsyninger og den overhængende trussel om kemiske angreb. Filmen tegner et bevægende portræt af solidaritet, mod og modstandskraft.

Oplægsholderen kommer ind på omstændighederne vedrørende Al-Ghouta. Hvorfor og hvordan kæmper Dr. Amani Ballour for at bestride sin rolle som leder af hospitalet? Hvorfor har nogen så svært ved at forestille sig en kvinde i den stilling? Hvad er syriske flygtninges stilling i Danmark typisk for tiden?

The Cave

fag: Dansk, Filmkundskab, Historie, Samfundsfag
Temaer: Borgerkrig, Fattigdom, Kvinderettigheder, Syrien

Oplægsholder:

Ledige billetter: 66

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
MovieHouse Hellerup
Tuborg Boulevard 10
2900 Hellerup


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*