Event: Tsumu – hvor går du hen med dine drømme, Cinemateket, København

17.11.2022 kl. 12:00

Salaam filmfestival besøger Cinemateket og viser den stærke dokumentarfilm Tsumu – hvor går du hen med dine drømme om 19-årige Lars, der sammen med vennerne Eino og Thomas udgør et lille queer-fællesskab i den østgrønlandske landsby Tasiilaq. Eino drømmer om, at han selv og andre unge i Tasiilaq bliver bedre til at tale om deres virkelighed. Derfor har han dannet en teatergruppe i den østgrønlandske by, der er kendt for en alt for høj selvmordsrate, seksuelt misbrug af børn, alkoholmisbrug og omsorgssvigt. Vi hører om de unges tanker: Skal de blive eller rejse ud og få en uddannelse? De elsker Tasiilaq og deres familier, men drømmer også om noget større – om alt det, der ikke er mulighed for i Tasiilaq.

Salaams oplægsholder fortæller om den særlige kultur, der findes i Østgrønland. Om de mange sociale problemer, men også om det håb, der findes i de unge generationer. Hvad kan ændre på den triste selvmordsstatistik, druk og misbrug? Hvordan er det at forlade sin familie for at få en ungdomsuddannelse?

Oplægsholder: Marie Kaae Schmidt

Ledige billetter: 102

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*