Event: Tsumu – hvor går du hen med dine drømme, MovieHouse Hellerup med instruktørbesøg

11.10.2022 kl. 10:00

Salaam filmfestival besøger MovieHouse Hellerup, hvor instruktør Kasper Kiertzner kommer på besøg og viser sin stærke dokumentarfilm Tsumu – hvor går du hen med dine drømme. Dokumentaren handler om 19-årige Lars, der sammen med vennerne Eino og Thomas udgør et lille queer-fællesskab i den østgrønlandske landsby Tasiilaq. Eino drømmer om, at han selv og andre unge i Tasiilaq bliver bedre til at tale om deres virkelighed. Derfor har han dannet en teatergruppe i den østgrønlandske by, der er kendt for en alt for høj selvmordsrate, seksuelt misbrug af børn, alkoholmisbrug og omsorgssvigt. Vi hører om de unges tanker: Skal de blive eller rejse ud og få en uddannelse? De elsker Tasiilaq og deres familier, men drømmer også om noget større – om alt det, der ikke er mulighed for i Tasiilaq.

Instruktør Kasper Kiertzner kommer og holder oplæg i forbindelse med visningen af dokumentarfilmen i MovieHouse Hellerup. Han har også instrueret den roste film om The Minds of 99, ‘Stor som en sol’.  Introduktion før filmen + oplæg er 30 minutter. Arrangementets længde i alt = 2 timer. Gå ikke glip af denne unikke chance for at få indblik i filmens tilblivelse og Kaspers møde med hovedpersonerne Eino og Lars og de andre unge i Tasiilaq.

Oplægsholder: Kasper Kiertzner

Ledige billetter: 140

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
MovieHouse Hellerup
Tuborg Boulevard 10
2900 Hellerup


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*