Event: Und morgen die ganze Welt, Øst for Paradis, Aarhus

18.01.2022 kl. 12:00

Salaam Filmfestival viser den gribende spillefilm Und morgen die ganze Welt i Øst for Paradis, om den unge aktivist Louisas kamp for den anti-fascistiske bevægelse i Tyskland. Filmen er på tysk med danske undertekster.

Efter en række voldelige, racistiske optøjer i Tyskland, beslutter den 20-årige Louisa at hun må gøre noget og melder sig ind i en lokal afdeling Antifa der kæmpe mod den neo-nazistiske bevægelse. Men præcist hvor langt bør man gå i bekæmpelsen af had og fascisme? Og hvordan gør man det bedst?
Med tilslutning fra to unge kompagnoner afprøver Louisa grænserne for hvor langt hun bør gå i kampen for det hun tror på.

Salaams oplægsholder taler om radikalisme under forskellige former og ideologier. Hvordan ser radikalisme ud? Hvor går grænsen mellem demokrati og radikalisme?

Oplægsholder:

Ledige billetter: 101

Pris pr. billet: kr. 20 ,-


Adresse:
Øst for Paradis
Paradisgade 7
8000 Aarhus C


Book:

Udfyld formularen herunder for at booke.
Felter markeret med * SKAL udfyldes

Folkeskoler og andre offentlige institutioner skal opgive EAN nr. ved booking. Folkeskoler og offentlige institutioner i Københavns Kom­mune skal derudover oplyse et brugerID ved booking. Privatskoler, friskoler og andre institutioner der ikke har et EAN nr. kan bestille pladser ved at skrive til booking@salaam.dk eller ringe på tlf. 32 118 188

Kvittering sendes til den opgivne e-mail adresse. Faktura sendes til skolens kontor.


Klassetrin*