Den store stygge ræv og alle hans venner

0. - 3. klasse

Tre animationsfilm om ræven og dens venner. Ræven vil gerne være stor og styg, så alle frygter ham. Men det vil ikke rigtig lykkes. Han stjæler tre æg fra en høne for at udruge dem og æde kyllingerne, men da kyllingerne tror, han er deres mor, bliver han blød om hjertet og tager dem til sig. Vi møder også en kanin, en and og en gris, der får ansvaret for at aflevere en baby til sine forældre, fordi storken ikke orker det. I sidste film optræder en and, der ikke ved, hvordan man svømmer, men som gerne vil være julemand, og et firben, der dukker op ud af det blå og taler kinesisk.

Land:Frankrig og Belgien, 2017
sprog:Dansk tale
censur:Tilladt for alle
original titel:Le grand méchant renard et autres contes
instruktion:Benjamin Renner og Patrick Imbert
varighed:Film + oplæg: 1 t. og 45 min.
fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Adoption, Venskaber på tværs

Oplæg

Vores oplægsholder taler med børnene om, hvordan man kan finde venner mange steder, også når man mindst venter det. Og selvom man måske ikke er helt enige om alting, kan man godt have det sjovt sammen. Det er heller ikke alle børn, der ligner deres mor. Det er f.eks. børn der er adopteret, ligesom kyllingerne.

Film og dialog arrangementer

Et simpelt Salaam Skole arrangement: 1.500 kr.
Det simple Salaam Skole arrangement består af en film og et oplæg med dialog for en eller flere klasser.

Salaam Skoles Workshops: 3.300 kr.
En Salaam Skole Workshop er et mere omfattende arrangement, hvor eleverne får mulighed for både at se film og for at lære om filmens temaer i bevægelse og igennem aktiv elevindragelse sammen med en oplægsholder.

Kontakt os på tlf.: 32 118 288 eller på skole@salaam.dk for at booke et arrangement.