Storken Richard

1. - 3. klasse

Richard er en forældreløs spurv, der vokser op i en storkefamilie. Derfor er han, uanset hvad andre mener, overbevist om, at han er en stork. Men da efteråret kommer, og storkefamilien skal flyve til Afrika, kan han ikke komme med, for en lille spurv kan ikke klare den lange rejse. Det vil Richard ikke finde sig i. Som en ægte stork må han til Afrika og overvintre, så han tager afsted for at finde sin familie. På turen møder han uglen Olga og undulaten Kiki, der gerne vil være discostjerne. Og de tre rejser gennem Europa og over Middelhavet med bus, tog og båd for at komme til Afrika.

Land:Tyskland, Belgien, Luxemborg, Norge, USA
sprog:Dansk tale
censur:Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
original titel:A Stork's Journey
instruktion:Toby Genkel og Reza Memari
varighed:84 min. + 45 min. oplæg
fag: Dansk
Temaer: Adoption, Kulturforskelle, Venskaber på tværs

Oplæg

Hvordan er det pludselig at opdage, at man er anderledes – at man er meget lille blandt nogen, der er meget store? Og hvordan er det at ønske sig at være noget andet end man er? Det er noget af det, vores oplægsholder taler med eleverne om efter filmen. Det kommer også til at handle om at finde nye venner, hvor man mindst venter det.

Film og dialog arrangementer

Et simpelt Salaam Skole arrangement: 1.500 kr.
Det simple Salaam Skole arrangement består af en film og et oplæg med dialog for en eller flere klasser.

Salaam Skoles Workshops: 3.300 kr.
En Salaam Skole Workshop er et mere omfattende arrangement, hvor eleverne får mulighed for både at se film og for at lære om filmens temaer i bevægelse og igennem aktiv elevindragelse sammen med en oplægsholder.

Kontakt os på tlf.: 32 118 288 eller på skole@salaam.dk for at booke et arrangement.